Werk je als expat in Nederland en zoek je een woning?

Wij helpen jou!

Onze complete aankoopbegeleiding is ook écht compleet. Wij weten als geen ander hoe lastig het kan zijn om als expat in Nederland een woning te kopen. Het aankoopproces is hier vast heel anders dan jij gewend bent in jouw land van herkomst. Gelukkig neemt onze aankoopmakelaar al die ingewikkelde zaken voor zijn rekening. Het enige wat jij moet doen is de woning bezichtigen en beslissen of jij jezelf in de woning ziet wonen. Is dat een ‘ja’? Dan doet onze aankoopmakelaar het onderhandelingsproces voor jou. Onze experts regelen alles wat er geregeld moet worden om jouw droomwoning aan te kopen!

Financiële rust
Flexibel
Duurzaam

Complete aankoopbegeleiding inclusief financiering

 1. Eerste adviesgesprek
  Voordat je woningen gaat bezichtigen, bespreek je met onze hypotheekadviseur jouw financiële situatie. Jij weet dan precies hoeveel je maximaal kunt lenen. Dat maakt de zoektocht alweer een stuk eenvoudiger. We bespreken jouw wensen en geven aan wat mogelijk en verantwoord is. Dit kan via videobellen of bij ons op kantoor in Enschede.
 2. Huis van je dromen in Nederland gevonden? Dan gaan we bieden
  De woning bezichtigen doe je zelf. Jij kunt als beste beslissen of jij jezelf in de woning ziet wonen. Daar heb je onze hulp niet bij nodig. Wel krijg je van ons een handige checklist, zodat je niets vergeet tijdens de bezichtiging. Wil jij de woning aankopen? Dan doet onze aankoopmakelaar het onderhandelingsproces voor jou. 
 3. Bod geaccepteerd? Koopakte doornemen en hypotheek aanvragen
  De koopakte is waarschijnlijk in het Nederlands opgesteld. Lastig voor jou, maar gelukkig kan onze aankoopmakelaar ieder woord vertalen in het Engels. Wij vinden het belangrijk dat jij goed begrijpt wat je precies koopt en welke voorwaarden daarbij horen. De financieel adviseur selecteert de geldverstrekker die het beste past bij jouw wensen. Hierbij kijken we ook naar de rente en de voorwaarden.
 4. Renteaanbod
  Je krijgt eerst een renteaanbod waarin alle details van je hypotheek staan. Die nemen we samen door zodat alles duidelijk is.
 5. Online klantdossier
  In je online klantdossier kun je alle documenten die we nodig hebben uploaden en je kunt de voortgang van je aanvraag volgen.
 6. Bindende hypotheekofferte
  Als alles is goedgekeurd ontvang je de definitieve offerte. De hypotheekaanvraag is daarmee geaccepteerd.
 7. Naar de notaris!
  Het moment waar het om gaat: je mag naar de notaris voor de overdracht.

Adviesgesprek aanvragen